La CrizaAdresa:strada Ion Ratiu, numarul 2 Centru, Cluj Napoca Telefon: 0264 594 454 Fax: 0264 594 454 Persoana de contact:Nume: Levente Csorba Telefon: 0745 517 511 Prezentare:Restaurant deschis recent, cu capacitate de 40 locuri si un meniu specific transilvanean si specialitati internationale. Deviza noastra : ''Paradox devenit Paradis - sa mananci mai bine La Criza'' reflecta abordarea noastra a prezentului. Deviza noastra este confirmata de clientii nostri care revin cu multa placere, chiar daca am deschis doar in februarie 2011. Credem ca si in conditii de ''criza'' putem oferi servicii si produse de calitate la preturi acceptabile pentru toata lumea. Restaurantul nefiind mare, ne putem ocupa de fiecare Client in parte si astfel se creaza o atmosfera prietenoasa, placuta in care Clientul se simte ''ca acasa''. Poate ca servirea nu este ca la 5 stele, dar amabilitatea si respectul aratat Clientilor de multe ori depaseste acest inconvenient. La calitatea meniului in schimb nu facem nici un fel de compromis: nu folosim produse congelate, in fiecare zi se face aprovizionarea cu materii de baza proaspete. Nu folosim metoda ''reciclarii'' cum fac unii din pacate, de fapt nici nu am avea de unde, pentru ca debarasam doar farfurii goale de pe mese... Servicii oferite:
Restaurant deschis recent, cu capacitate de 40 locuri si un meniu specific transilvanean si specialitati internationale. Deviza noastra : ''Paradox devenit Paradis - sa mananci mai bine La Criza'' reflecta abordarea noastra a prezentului. Deviza noastra este confirmata de clientii nostri care revin cu multa placere, chiar daca am deschis doar in februarie 2011. Credem ca si in conditii de ''criza'' putem oferi servicii si produse de calitate la preturi acceptabile pentru toata lumea. Restaurantul nefiind mare, ne putem ocupa de fiecare Client in parte si astfel se creaza o atmosfera prietenoasa, placuta in care Clientul se simte ''ca acasa''. Poate ca servirea nu este ca la 5 stele, dar amabilitatea si respectul aratat Clientilor de multe ori depaseste acest inconvenient. La calitatea meniului in schimb nu facem nici un fel de compromis: nu folosim produse congelate, in fiecare zi se face aprovizionarea cu materii de baza proaspete. Nu folosim metoda ''reciclarii'' cum fac unii din pacate, de fapt nici nu am avea de unde, pentru ca debarasam doar farfurii goale de pe mese... Servicii oferite:
Servicii oferite:
|
|
Adauga opinia ta: